Cabinetul de alergologie este deschis in aceasta perioada

cabinet alergologie deschis

Cabinetul de alergologie este deschis si in aceasta perioada. Chiar daca este o perioada grea, datorita restrictiilor date de autoritati din cauza infectiei cu coronavirus, alergiile sezoniere au inceput. De aceea, cabinetul de alergologie vine in sprijinul pacientilor alergici si va fi deschis. Va puteti programa atat online cat si telefonic la numarul de telefon 0723 790 400. Programul il gasiti pe pagina noastra: alergologultau.ro . Daca nu reusiti sa va incadrati in acest program, va rugam sa ne contactati telefonic, pentru a gasi o solutie impreuna.

Fie ca vorbim despre reevaluarea unei alergii stiute, fie ca este vorba despre o reevaluarea a astmului bronsic sau despre o alergie noua, nu ezitati sa discutati cu medicul dvs. daca aveti nelamuriri. De asemenea, ne puteti scrie online, pe pagina noastra, daca aveti intrebari legate de alergii, astm bronsic, urticarii, etc.

Stim ca incepand din martie alergiile la polenuri si mucegaiuri incep sa fie simtite de persoanele alergice. Simptomele de alergie sunt suparatoare, afectand activitatile zilnice. Evitati administrarea medicatiei off-label fara o evaluare de specialitate.

Daca va stiti alergici sau ati dezvoltat o alergie si aveti nevoie de un consult alergologic nu ezitati sa ne contactati. De asemenea, nu lasati un astm bronsic netratat sau tratat necorespunzator. Consultati medicul pentru evaluarea astmului si a medicatiei, pentru a evita complicatiile ulterioare.

In aceasta perioada va rog sa va protejati pe dvs, dar si pe cei din jurul dvs. Purtati masca de protectie si manusi atat in locurile publice cat si in sala de asteptare de la cabinet. Pastrati distanta de 2 metri intre dvs si ceilalti pacienti.

Va astept la cabinetul de alergologie, daca va aflati in situatia unei alergii neplacute.

Va doresc multa sanatate! Dr. Ramona Muresan

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu

Siteul nostru utilizează cookie-uri in vederea îmbunătățirii experienței dvs. de navigare.