Cabinetul de alergologie este deschis

cabinet alergologie deschis

Am revenit din concediul de odihna. Va astept cu drag la cabinetul de alergologie, de luni pana vineri, daca intampinati dificultati de respiratie, eruptii cutanate sau alte alergii.

Nu uitati, in aceasta perioada suntem in plin sezon de polen de buruieni, in special de ambrozie. Vizitati medicul alergolog daca aveti simptome de alergie – curge nasul apos, nas infundat, stranuturi repetate, mancarimi de nas, ochi, etc – pentru a va indica tratamentul corect.

Chiar si in perioada de sarcina sau de alaptare, medicul alergolog va poate indica medicatie adecvata, pentru a nu afecta sarcina sau bebelusul. Simptomele de alergie pot crea disconfort atat mamei, cat si fatului, consultati medicul alergolog daca va stiti alergica.

Programarile se pot face atat direct pe pagina, la sectiunea programare consult cat si telefonic la nr de telefon afisat la sectiunea contact cat si pe prima pagina.

Va multumesc si va doresc sa va bucurati din plin de vara, fara alergii!

Nu uita sa urmezi indeaproape sfaturile medicului alergolog, pentru a-ti fi bine si pentru a te bucura de vacanta!

Articole asemanatoare

Comentarii (2)

Buna ziua,am un băiețel de 3 ani si 9 cu analiză la Ige seric 511, 26.Are di o dermatită alergică persistentă.va rog sa imi răspundeți ce indică această valoarea.Va mulțumesc anticipat!

Buna ziua, in dermatita alergica IgE poate fi crescut. Verificati cu medicul alergolog daca are alergii alimentare si respiratorii. Multa sanatate!

Lasa un comentariu

Siteul nostru utilizează cookie-uri in vederea îmbunătățirii experienței dvs. de navigare.