Produse antialergice si hipoalergenice certificate

Alergoshop.ro este un proiect foarte drag mie, aparut din nevoia de a exista pe piata din Romania, o oferta de produse antialergice care sa vina in sprijinul pacientilor cu alergii. De multe ori pacientii cu alergie la cosmetice m-au intrebat, ce alte produse ar putea folosi? Si recunosc, ca nu am avut un raspuns multa vreme la aceasta intrebare. Acum si acesti pacienti se pot bucura de un make-up fara iritatii sau alergii.

Alergoshop.ro, magazin online cu produse antialergice, este dedicat persoanelor alergice. Are doar produse care sunt certificate, in mod real, ca fiind antialergice, antiacarieni. Momentan puteti gasi gama de cosmetice make-up hipoalergenice si huse de pat antialergice si antiacarieni certificate, urmand sa venim si cu alte game de produse destinate ingrijirii pielii si nu numai.

Cosmeticele hipoalergenice

Cosmeticele Eye Care Cosmetics si NATorigin produse de Laboratoires Contapharm France sunt certificate ca fiind hipoalergenice. Pentru a fi denumite ca fiind hipoalergenice, trec printr-o multime de verificari, de aceea pretul lor este mai ridicat fata de produsele cosmetice obisnuite. Producatorul a scos din compozitia acestor cosmetice alergenii majori, care sunt implicati in majoritatea alergiilor cutanate. Astfel, majoritatea persoanelor alergice la cosmetice va tolera aceste produse, fara sa apara iritatii sau alergii dupa aplicarea lor. Cu toate acestea, este posibil ca un numar mic de persoane sa nu tolereze sau sa prezinte mici iritatii dupa aplicarea produselor.

Husele de pat antialergice si antiacarieni

Husele de pat antialergice si antiacarieni, de asemenea, sunt certificate ca fiind antialergice. Testele pentru ca o tesatura sa fie certificata ca fiind antialergica sunt multe, de la verificarea densitatii fibrei, la verificarea porului intre fibre, la elasticitatea tesaturii si bineinteles la verificarea eficientei in alergia la acarieni. Toate aceste verificari si certificari implica un cost mai ridicat al produsului. Producatorul huselor antiacarieni Texaal Cotton a aratat de-a lungul anilor prin premiile obtinute, ca husele lor antialergice au o eficienta de peste 60% in controlul alergiei la acarieni.  Acum persoanele cu alergie la acarienii din praful de casa pot folosi eficient astfel de huse, pentru a reduce simptomele alergice. Bineinteles ca husele antialergice vin in completarea medicatiei administrate de medicul alergolog.

Va asteptam cu drag, sa vizitati Alergoshop.ro si sa incercati cu incredere produsele antialergice si hipoalergenice.

Alergoshop.ro – magazin online cu produse antialergice si hipoalergenice certificate

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu

Siteul nostru utilizează cookie-uri in vederea îmbunătățirii experienței dvs. de navigare.