Program de sarbatori!

consult alergologie

Sarbatorile de iarna se apropie si cu totii ne dorim sa petrecem cat mai mult timp cu familia. De aceea, programul la cabinetul de alergologie va fi modificat. In perioada 24 decembrie 2021 – 10 ianuarie 2022, cabinetul de alergologie va fi inchis. Programarile se vor putea face doar online, pe site la sectiunea programare consult, activitatea la cabinet fiind reluata incepand cu data de 10 ianuarie.

Revin cu rugamintea sa va programati din timp daca aveti nevoie de:

  • reinnoirea retetei, pentru a nu ramane fara medicamente in aceasta perioada
  • evaluare a alergiilor, astmului
  • efectuarea imunoterapiei (injectiei pentru desensibilizare)
  • eliberarea de adeverinte, ceritificate medicale etc

De asemenea, in aceasta perioada rece, atrag atentia persoanelor cu astm bronsic sa nu neglijeze medicatia, chiar daca se simt bine. Aerul rece si umed pot declansa o criza de astm, va pot face sa tusiti sau sa respiratie greu. Daca mergeti in vacanta nu uitati sa va luati medicatia cu dvs.

Persoanele cu alergie la acarienii din praful de casa, trebuie sa isi ia medicatia si sa evite locatiile neaerisite, nelocuite. Aceste locatii contin acarieni in cantitate mare si pot declansa accese de rinita alergica sau astm bronsic. Aerisiti cu cel putin 2 ore inainte incaperea in care veti locui si aspirati patul, scuturati lenjeria si paturile de pe pat. Evitati pernele cu pene si daca puteti folositi huse de pat antialergice.

Va doresc sarbatori fericite si Mos Craciun sa va gaseasca sanatosi!

Dr. Ramona Muresan

 

Programati-va din timp la medicul alergolog, inainte de sarbatorile de iarna!
husa pat antiacarieni

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu

Siteul nostru utilizează cookie-uri in vederea îmbunătățirii experienței dvs. de navigare.