Revenire din concediul de odihna

cabinet alergologie deschis

Va anunt ca, incepand cu data de 01.09.2020 se reincepe activitatea la cabinetul de alergologie din Timisoara. Programarile se pot face atat telefonic la numarul de telefon 0723 790 400, cat si online in sectiunea programari online 

Programarile pentru consultul alergologic in Caransebes se fac la numarul de telefon: 0762 950 098.

V-am pregatit pachete de alergeni flexibile, special concepute in functie de afectiunile dvs., atat pentru copii cat si pentru adulti.

In aceasta perioada polenul de ambrozie este alergenul principal care produce majoritatea simptomelor de alergie respiratorie. Copiii si adulti deopotriva pot fi afectati de acest polen. Simptomele frecvent intalnite sunt: nas infundat, secretii nazale apoase, mancarimi de nas si de ochi sau chiar mancarimi palatine. Ochii se inrosesc, lacrimeaza si uneori se pot umfla. In aceasta perioada, daca nu se trateaza corect rinita alergica, persoanele alergice la polen de ambrozie pot dezvolta si astm bronsic intermitent. Tusea seaca chinuitoare, respiratia grea si suieratoare, senzatia de apasare in piept sau senzatia de sufocare sunt semne de astm bronsic.

Consultati medicul alergolog daca sunteti alergic la polen de ambrozie sau daca banuiti acest lucru. Luati medicatia corect, conform indicatiilor medicului si foarte important, daca unele simptome nu cedeaza imediat, nu renuntati la medicatie ci discutati cu medicul alergolog, cu siguranta veti gasi impreuna o solutie.

Va doresc ca vara care a mai ramas, sa fie linistita, relaxanta, fara alergii!

Dr. Ramona Muresan

Articole asemanatoare

Lasa un comentariu

Siteul nostru utilizează cookie-uri in vederea îmbunătățirii experienței dvs. de navigare.